Biografi

Mina Akbari er kandidat fra Århus Universitet inden for strategi, organisation og ledelse.
Hun har erhvervserfaring fra bl.a. DSV, Dustin og Lidl. Minas store interesse  og passion er strategiudvikling og implementering, bæredygtighed og ikke mindst mangfoldighed og inklusion.

Mina har de sidste to år været mentor, omvendt mentor for Allan Levann, CEO og founder for High Performance Institute, hvor hun også løser opgaver om bæredygtig og mangfoldighed. Skriver artikler om ledelse og holder foredrag. Mina deltager i flere frivillige organisationer med sin unge stemme. Bl.a. som verdensmålsambassadør for FN´s 17 verdensmål.

Mina kommer fra Afghanistan og har otte søskende.

Foredrag

FOREDRAG

Jeg er mentor for en boomer

Mina er en del af generation Z, og hun er også mentor for en boomer. Minas foredrag handler om, hvordan en ung kvinde med flygtningebaggrund er blevet mentor for en direktør, der er fyrre år ældre end hende selv og hvordan samarbejdet egentlig fungerer.

Derudover handler det om hvordan vi allesammen skal blive bedre til at bygge broer til og med hinanden, for vi har i dag et arbejdsmarked hvor fire/fem forskellige generationer skal kunne være i. Foredraget handler om ikke at være bange for at fylde mere, for at opnå sit fulde potentiale. Det handler om at være nysgerrig og tør tage nogle chancer. Det handler om at få sin ungdommelige energi igennem, for vi har den alle indeni os. Sammen er vi bedst.

Artikler

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!