High Performance Institute, HPI

Vi tror, at udvikling af mennesker starter med inspiration. Når du er inspireret, åbner du dine øjne og dit sind, vækker din lyst til at lære og skærper din vilje til at træne. Derfor står det også helt centralt for vores virke at være tilknyttet nogle af Danmarks mest markante personligheder og foredragsholdere fra fire vidt forskellige ringhjørner: Erhvervslivet, kunstens verden, sporten og videnskaben. Hver især holder de inspirerende foredrag, keynotes, workshops og kurser om at få mennesker til at præstere bedre.

Har du særlige evner?

Lyt med og lad dig inspirere når Morten Albæk gør op med folks (måske?) indbildte tro på, at de har særlige evner. At deres talent “bare skal opdages”, så de langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser.

I Albæks optik er langt de fleste af os helt og aldeles gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde hårdt for at komme til at opleve success. Hør hans foredrag ‘Det gennemsnitlige menneske’ hvor han deler sine tanker om hvor vigtigt det er at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden.

Nok er de allerfærreste udrustet med noget, der minder om et guddommeligt talent. Men ingen fødes uden et potentiale, stort som lille, mener Albæk alligevel. Hør hans andet lærerige og udfordrende foredrag ‘Udfold potentialet’. Det handler om, hvordan vi sikrer os at realisere vores fulde potentiale, og vi tør godt garantere, at du ikke vil gå uinspireret derfra.

Som leder er du rollemodel

Hør den double-gazelle-nominerede virksomhedsstifter, Andrea Elisabeth Rudolph tale om ledelse og det ansvar, som medfølger. I hendes optik handler lederskab om personlighed og er en bestemt måde at være menneske på. Som leder er du rollemodel. Det er derfor vigtigt at du er ordentlig, at du er åben, at du tør at være sårbar og gå allerforrest. Hvis du har det mod, får du følgeskab. Men du skal øve dig, uddanne dig og du vil blive bedre. God ledelse kræver træning. Lad dig inspirere af Andrea Elisabeth Rudolphs personlige foredrag om ledelse og udvikling af mennesker.

Menneskelig udvikling af ledere på alle niveauer

Er du nyudnævnt leder eller erfaren leder af et team, som gerne vil lære mere om dig selv og dine ledelsesevner. Så kan du finde relevante kurser og inspirerende foredrag hos High Performance Institute. Vores formål er at udvikle dig som menneske og som leder, så du er rustet til at udvikle dine medarbejdere. At kaste lys over nye tilgange og læringer, som ikke hænger fast i gamle mindsets og forkerte antagelser.  At ruste dig til at forstå den verden, som vi lever i. Vores mission er at inspirere dig. For din udvikling starter med inspiration.