High Performance Speakers 2018-05-31T09:43:00+00:00

Inspiration. Læring. Træning.

Vi tror, at udvikling af mennesker starter med inspiration/foredrag.
Inspiration skaber lyst til at lære og viljen til at træne.
Derfor har vi eksklusivt tilknyttet nogle af Danmarks mest markante
personligheder og speakere fra kunst, sport, videnskab og erhvervsliv,
som alle holder deres foredrag, keynotes, workshops og kurser gennem High Performance Institute,
om hvordan man får mennesker til at præstere bedre.

MORTEN ALBÆK
MORTEN ALBÆK
Morten Albæk holder foredrag om mennesker, ærlighed, ansvarlighed og meningsfuldhed. Om at kende sig selv. Om at udfolde det enkelte menneskes potentiale og dermed løfte deres rolle, evner og samspil fra det gennemsnitlige til et højere niveau.
KIM KRISTENSEN
KIM KRISTENSEN
Kim Kristensen har stået i de mest krævende situationer, en leder kan opleve. Som officer har han flere gange måtte tage beslutninger som handler om liv og død. De erfaringer bruger Kim, når han holder foredrag om ledelse, mod og følgeskab.
TUE MANTONI
TUE MANTONI
Tue Mantoni har en lang topleder- og konsulenterfaring med sig. Det er disse erfaringer Tue bruger, når han holder foredrag om strategi og evnen til at gå fra det komplekse til det enkle. I dag er Tue gået bestyrelsesvejen med fokus på at løfte nye virksomheder til et globalt niveau.
CHRISTIAN N. STADIL
CHRISTIAN N. STADIL
Christian Stadil har en helt særlig tilgang til at eje og lede sine virksomheder, som han kalder Company Karma. En form for CSR som gennemsyrer hele organisationen. Christian har en anderledes tilgang til kreativitet, innovation og iværksætteri, som han øser af i sine foredrag.
MARIANNE DAHL STEENSEN
MARIANNE DAHL STEENSEN
Marianne Dahl Steensen er født ind i den digitale verden, hvor der kræves en helt anden form for lederskab. Hendes foredrag handler om ledelse i en digital og ny virkelighed hvor nye udfordringer, hastighed og nye generationer stiller nye krav – hele tiden.
KASPER HOLTEN
KASPER HOLTEN
Kasper Holten holder foredrag om kunsten at få mennesker til at yde deres allerbedste, uanset hvor de er i organisationen. Lederen er kun god, hvis medarbejderen er det. Kasper runder nogle af de udfordringer, som ledere og virksomheder står overfor, uanset hvilken branche de arbejder i.
JIM HAGEMANN SNABE
JIM HAGEMANN SNABE
Jim Hagemann Snabe har skrevet en bog om ledelse, som han kalder Dreams & Details. Et andet bud på ledelse, der mere handler om at slippe medarbejdere fri end kontrollere og måle dem til ingen verdens nytte. Skabe broen mellem drømmen – det vi vil og detaljerne – det vi kan.
ANDREA RUDOLPH
ANDREA RUDOLPH
Andrea Rudolph holder foredrag om at tro på sig selv. Modet til at skabe sin egen virksomhed og eller få succes på jobbet. Et lærerigt foredrag om at turde og lykkes. ”Hvis passionen er stærk nok er det bare med at komme i gang”, siger Andrea og planter et lille frø om succes hos alle.
MIKAEL TROLLE
MIKAEL TROLLE
Mikael Trolle er nok det menneske fra sportens verden, der ved mest om, hvad der motiverer og engagerer mennesker til at præstere. Det er disse erfaringer fra sportens verden han bruger, når han holder sine foredrag om ledelse, teams og store præstationer. Medforfatter til dreams&details.
LENE TANGGAARD
LENE TANGGAARD
Lene Tanggaard holder foredrag om kreativitet og læring. Lene har udviklet en helt ny tænkning indenfor kreativitet, hvor udgangspunktet er, at vi alle er kreative. Lene holder også foredrag om læring. Hvordan lærer vi at lære? Medforfatter til ”I bad med Picasso” sammen med Christian Stadil.
JACOB BØTTER
JACOB BØTTER
Jacob Bøtter er født ind i brugen af de sociale medier og den digitale verden. Nogle vil kalde ham en nørd, men han har den helt unikke evne at kunne kommunikere de digitale udfordringer, så alle kan forstå, hvorfor det er muligt for alle at blive mere digitale.
NIELS BUUS
NIELS BUUS
Niels Buus har siden 2014 været CEO for Gomspace Group AB, som i dag er verdens førende udvikler og producent af nanosatelitter.
Han har en lang ledererfaring og en solid bestyrelseskarriere i bagagen. Bl.a. som bestyrelsesmedlem i Danish National Space Center og bestyrelsesformand i Chora Group.
PETER KREINER
PETER KREINER
Peter Kreiner holder foredrag om hvordan man skaber en global succes med enkle midler. NOMA er 4 gange blevet kåret til verdens bedste restaurant. Sidste år lukkede NOMA for at genopfinde sig selv fra en position af styrke. En historie vi alle kan lære for ikke at ende med at være irrelevant.
EVA STEENSIG
EVA STEENSIG
Eva Steensig ved mere end de fleste om hvad der rører sig i tiden. Nye tendenser. Nye signaler. Nye generationer. Nye dufte og lyde. Hvad er de tegn på? Hvorfor skal vi holde øje med det? Fordi de kan være et signal om noget større som er på vej, noget som du og din virksomhed skal holde øje med.
NIKOLAJ HÜBBE
NIKOLAJ HÜBBE
Nikolaj Hübbe har en drøm om at skabe det bedste balletkorps – nu! Læg mærke til det lille nu. Han ved, hvad han har. Det er så hans opgave, at får det bedste ud af dem. Det kræver træning, træning og træning. I kunstens verden træner de hele tiden. Her kan erhvervslivet lære noget.
JAN DAMSGAARD
JAN DAMSGAARD
Jan Damsgaard holder foredrag om digitalisering, disruption, robotter, Internet of Things – alt sammen noget der bliver en større og større del af vores dagligdag – uanset om vi vil det eller ej. En hel ny og spændende verden, som giver mennesker masser af nye muligheder, som vi skal udnytte.
ASTRID HAUG
ASTRID HAUG
Astrid Haug er bidt af, hvordan sociale medier og ny teknologi kan anvendes til at skabe en positiv forandring i verden. I dag har hun sin egen virksomhed, hvor hun rådgiver virksomheder og topledere om strategisk brug af sociale medier og digital transformation. Hun har skrevet en række bøger, senest Fremtiden tilhører de frygtløse.
CLAUS MEYER
CLAUS MEYER
Claus Meyer er noget helt særligt. Han har skabt sin egen unikke platform. Et ocean af nye ideer og kreative tanker vælter ud af ham hele tiden. Nogle bliver til noget – andre ikke – men når han rammer den, så rammer han, så vi alle kan mærke det; NOMA, Agern, æbler fra Lilleø eller en bog om eddike.
LARS KOLIND
LARS KOLIND
Lars Kolind holder foredrag om hvordan en virksomhed bliver til en bevægelse. Hvordan en boss bliver til Unboss. Ellers hvordan verdens største lederuddannelse, spejderbevægelsen, kan inspirere os alle til at arbejde med mening, formål og retning. Er I klar til Kolind Kuren.
MICHAEL CHRISTIANSEN
MICHAEL CHRISTIANSEN
Michael Christiansen er det menneske der har brugt mest tid sammen med primadonnaer. Først på Det Kongelige Teater siden Danmarks Radio og andre bestyrelsesposter. Mikaels viden om ledelse, mennesker og organisationer, offentlige og privat, er unik. Dem kan vi alle lære af. Også fejlene.
KASPER HJULMAND
KASPER HJULMAND
Kasper Hjulmand ved, at præstationen kommer før resultatet. Det er i dagligdagen at guldet skabes. Kasper arbejder med mennesker – ikke spillere – som han hver eneste dag, på træningsbanen, vil hjælpe til at blive den bedste udgave af sig selv. Kasper er en servant leader.
CECILIE WAAGNER FALKENSTRØM
CECILIE WAAGNER FALKENSTRØM
Cecilie Waagner Falkenstrøm tilhører den unge generation af digitale kunstnere. Cecilie har udviklet ”Frank”, som er kunstig intelligens/artificial intelligence. En robot som han hjælpe hende og andre med nogle at livets store og små udfordringer. I skal møde ham.